Bemutatkozás

A Fonometro Környezetvédelmi Kutató és Oktatástámogató Bt. a környezetvédelemre kiterjedő természettudományi és műszaki kutatás, fejlesztés, valamint oktatás tevékenység végzése céljából alakult 2000 novemberében. Tudományos kutatási tevékenységünk eredményeiről a közzétett publikációk alapján tájékozódhat a következő linkeken:

https://vm.mtmt.hu/www/index.php?AuthorID=10043304
http://www.scopus.com/authid/detail.url?authorId=35614290900

Vállalkozásunk által támogatott tudományos munka eredménye az Óbudai Egyetem által a vezető szakértőnknek 2015. évben adományozott PhD cím.

Tevékenységi körünkbe később bekerült a műszaki vizsgálat és elemzés, így a kutatás és oktatás mellett környezetvédelmi szakértői és tervezői megbízások teljesítését vállaljuk megbízóink részére. Emellett környezetvédelmi szakterületen tanácsadás szolgáltatással és környezetvédelmi megbízotti feladatok teljesítésével állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tudományos, oktatási és szakmai tevékenységünk az alábbi szakterületekre terjed ki:

1) zaj és rezgés elleni védelem, zajcsökkentés;
2) levegőtisztaság-védelem;
3) hulladékok káros hatásai elleni védelem, hulladékgazdálkodás;
4) földtani közeg védelme.

Kutatási, oktatási és publikációs tevékenységünk műszaki vizsgálatokon és elemzéseken alapul. Műszeres mérések eredményeire és a terepen, valós környezeti helyzetekben szerzett tapasztalatainkra támaszkodva fogalmazzuk meg következtetéseinket, melyek az általunk jegyzett publikációkban megjelennek.